Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Avem plăcerea de a vă invita la conferința de încheiere a proiectului cu finanțare europeană POSDRU/189/2.1/G/155945 “De la universitate la viața activă”, joi, 19 noiembrie, ora 9:00, în Amfiteatrul Ion Ionescu de la Brad (ApA) (corp Rectorat).
La conferință vor participa domnul Gigel Paraschiv – Ministru Secretar de Stat în Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS), doamna Zoica Elena Vlăduţ – Director adjunct al Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic (CNDIPT) și reprezentanți ai firmelor partenere în cadrul cărora studenții din grupul țintă și-au efectuat stagiile de practică.
Proiectul de față și-a propus ca prin parteneriatul dintre mediul academic și cel privat să contribuie la facilitarea tranziției studenților de la școală la viața activă prin consiliere și stagii de practică.
Vă rugăm să confirmaţi prezența la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Descărcaţi aici programul Conferinţei de încheiere a proiectului.