Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Bună ziua,

Vă informăm că portalul proiectului: http://portal.proiect155945.usamv.ro/ a fost actualizat cu noi joburi! 

Mult succes tuturor! 

 

Avem plăcerea de a vă invita la conferința de încheiere a proiectului cu finanțare europeană POSDRU/189/2.1/G/155945 “De la universitate la viața activă”, joi, 19 noiembrie, ora 9:00, în Amfiteatrul Ion Ionescu de la Brad (ApA) (corp Rectorat).
La conferință vor participa domnul Gigel Paraschiv – Ministru Secretar de Stat în Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS), doamna Zoica Elena Vlăduţ – Director adjunct al Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic (CNDIPT) și reprezentanți ai firmelor partenere în cadrul cărora studenții din grupul țintă și-au efectuat stagiile de practică.
Proiectul de față și-a propus ca prin parteneriatul dintre mediul academic și cel privat să contribuie la facilitarea tranziției studenților de la școală la viața activă prin consiliere și stagii de practică.
Vă rugăm să confirmaţi prezența la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Descărcaţi aici programul Conferinţei de încheiere a proiectului.


Rezultatele concursului de acordare a premiilor pot fi consultate aici.

În conformitate cu Regulamentul concursului de practică, contestațiile se vor depune în scris la Biroul de proiect din cadrul USAMVB, Bd. Mărăști, nr 59, București, Facultatea de Horticultură, Et. 1, Cam. 25, până la data de 23.10.2015.

Termenul de soluționare a contestațiilor este de 5 (cinci) zile lucrătoare de la data primirii contestației. Comunicarea soluționării contestației se va face prin poștă, prin fax sau prin email.

Desfăşurarea Workshop-ului - "Practica pentru TINEri" va avea loc joi, 22 octombrie 2015, începând cu orele 9:30 AM, în cadrul hotelului "Mirage" (http://www.miragehotel.ro/contact/).

Accesaţi aici programul Workshop-ului!

În perioada 13-16 octombrie 2015 se va desfășura Concursul cu acordare a premiilor pentru cele mai bune 28 de proiecte de practică. 

Deciziile de numire ale comisiilor de evaluare pot fi consultate aici.