Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Universitatea de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (Beneficiar)

 

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti este rezultatul unui parcurs academic, ştiinţific şi administrativ susţinut de mari nume ale învăţământului şi ştiinţei agronomice din România, care a debutat cu prima Şcoală agronomică din România (Şcoala de la Pantelimon), fondată în urmă cu 163 de ani.

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV B) este o instituţie de învăţământ superior şi cercetare acreditată, cu personalitate juridică, ce face parte din reţeaua instituţiilor de învăţământ superior de interes public, având caracter nonprofit şi apolitic. USAMV B este organizată şi funcţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei României, ale legislaţiei şi reglementărilor naţionale din domeniul învăţământului, cu Carta universitară şi regulamentele proprii pentru a-şi îndeplini misiunea asumată.

Misiunea USAMV B este ca prin educaţie şi cercetare ştiinţifică să formeze specialişti cu un înalt grad de calificare şi cu competenţe corespunzătoare exigenţelor pieţei forţei de muncă în domeniile fundamentale: „ştiinţe inginereşti” „ştiinţe biologice”.

Domeniile de studii pe care le acoperă USAMV B sunt: Agronomie, Biologie , Silvicultură, Horticultură, Zootehnie, Medicină veterinară, Ingineria produselor alimentare, Inginerie civilă, Ingineria mediului, Inginerie geodezică, Biotehnologii, Ştiinţe inginereşti aplicate, Inginerie şi management, Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală.

 

 

SC Avangarde Technologies Consulting SRL (Partener 1)

 

SC Avangarde Technologies Consulting este o firmă de formare prezenţa pe piaţă locală din 2009. În ultimii ani, ATC a oferit cursuri de formare şi specializare unui număr foarte mare de persoane, ajutându-le în dezvoltarea carierei şi accesul lor pe piaţă muncii.

În anul 2009, o echipă de experţi în fonduri structurale şi formare profesională au pus bazele companiei.De atunci până în prezent, echipă ATC a crescut continuu şi este formată din persoane tinere cu foartă multă putere de muncă şi experienţă.

Până în prezent, ATC a elaborat peste 100 de proiecte finanţate, a consiliat în vederea iniţierii unei afaceri peste 30 de persoane fizice, a implementat peste 50 de proiecte, cu peste 2000 de cursanţi absolvenţi, motivaţi de calitatea informaţiilor primite.